Sad times

Så efter mycket pressure from Dani så ska jag nu skriva ett blogg inlägg... det kommer nog att bli ganska annorlunda från mina andra inlägg det kommer nog vara lite deppigt för dem enda nyheterna jag har e...... sorgsna för mig iallafall.

1. I helgen hade jag min sista dans uppvisning. NÅGONSIN! detär dags för att det e helt enkelt inte like kul längre + att jag nästa termin kommer behöva satsa på skolan mer än jag någonsin har gjort förut.

Det e bara plausible reasons som verkligen är sanna och bra... för mig alltså men när jag var där på scenen och dansade den där sista dansen och den där sista finalen så fick jag verkligen försöka att inte gråta. Jag grät inte, förutom en enda tår efteråt då jag sa hejdå till min bästa lärare och min dans linje... Jag hatar att gråta och jag trodde aldrig att jag skulle börja gråta men det gjorde jag.

Dansen har varit en så stor del av mitt liv. Jag har för fan dansat sen jag gick i ettan eller tvåan alltså sen jag var 7-8. Jag är nu 16 snart 17 beroende på hur man räknar så har jag dansat 9-10 år... i samma dansskola med samma lärare. Som inte har vart lika kul de senaste åren men ändå en viktig del av mitt dagliga liv. Det har blivit en vana att gå till Saras dans lektioner och klaga på dansen och kläderna... herregud vad jag har klagat på dem där kläderna.

Men det e inte bara Sara dansen jag kommer sakna utan jag kommer främst sakna Saga dansen. Hon e ETT år äldre än mig men ändå den bästa läraren jag haft (tied with Stina) hon pressar oss dansare till det yttersta och kommer på dem bästa danserna. Jag kommer sakna hennes lektioner och press och hur hon alltid får oss att arbeta hårdare och göra henne stolt. För det e faktiskt det vi vill göa vi ville inte göra henne besviken i år då vi dansade Moulin Rouge vi ville göra den bra inte så mycket för vår egen skull men för hennes. Om ni hade sett dansen skulle ni fatta men hon hade koreograferat ett så jävla bra nummer och spenderat så mycket tid med oss och verkligen satsat på att göra oss bättre. hon är nog t.om. min favorit lärare. bättre än Stina och det säger mycket..

Det jag vill säga är att jag kommer sakna det. Det är dags att släppa taget men fan vad jag kommer sakna rutinerna, människorna och lärarna.... Det har vart en så stor del av mitt liv att det är svårt att fatta att det är över men nu är det dags att gå vidare...

2. Jag har sabbat min rygg.. det här kommer inte vara lika långt.. men inte fan vet jag vad jag gjorde... men jag gick från bilen till lägenheten efter dansuppvisningen och fick ont. Fan vad ont jag hade bara någon timme senare.. Jag stannade hemma måndag och torsdag. Det gjorde ont att gå, sitta och ligga. men det e onsdag och det e bättre men fan vad irriterande..



Aja Enough of the sad stories nu e det dags att sluta och gå vidare.. borde plugga spanska men orkar inte riktigt... jättebra emma du har prov imorgon men tänk inte på det...




p.s Jag hade fel... Det finns en bra sak...




SNART SOMMAR!!!!!!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0